fbpx
Skip to content

brand houtdecoraties Sterk vakmanschap

Wie is Jan?

Ik ben Jan Brand en inmiddels ruim 30 jaar getrouwd met Jenneke, Samen hebben we 3 volwassen zoons.

”In plaats van dat hout in de kachel te gooien kun je er toch eens een vogelhuisje van maken?” 
Deze opmerking van een kennis bracht me op het idee van een nieuwe hobby… en dit had als gevolg dat ik me begin december 2015 heb ingeschreven bij de KvK in Zwolle, Op deze manier is mijn bedrijfje Brandhoutdecoraties ontstaan.

Wat we doen….

Brand Houtdecoraties is sinds 2014 actief in het maken van stoere houtproducten voor in en om het huis. 
Alle producten op deze site zijn handgemaakt, uit goede kwaliteit hout, met liefde voor het materiaal en sterk vakmanschap. Heeft u interesse: vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Geef gebruikt hout een 2e kans

Lees een mooi artikel over Jan Brand met als thema “Geef gebruikt hout een 2e kans“.

Jan Brand
×