Skip to content

brand houtdecoraties Sterk vakmanschap

Over ons….

Wij zijn een klein familiebedrijf bestaande uit, vader moeder en zoon.

Jan Brand is in 2014 begonnen met het maken van houtproducten voor in en om het huis. Van daaruit is de naam Brandhoutdecoraties ontstaan.

Na de voormalige garage te hebben omgebouwd tot werkplaats hebben wij in 2017 de stap gezet om het groter te kunnen aanpakken en de basis gelegd voor wat nu Brandhoutdecoraties is; het maken van degelijke robuuste en vooral unieke eiken tuinmeubelen. 

sinds 2021 is de eenmanszaak een V.O.F. geworden tussen vader en zoon.

pa ik en

Wat we doen…

Wij produceren in eigen werkplaats unieke handgemaakte tuinbanken, tuintafels, gevel en tekstborden, hapjesplanken en statafels. Al onze producten kunnen worden voorzien van een unieke tekst, spreuk, afbeelding of logo. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en de term ”klant is koning”  staat bij ons hoog.  Wij denken daarom graag met u mee.

Voor onze producten gebruiken wij uitsluitend frans en inlands eikenhout dit omdat eiken zeer duurzaam is en een prachtige houtsoort om mee te werken. De gevlamde tekening van eikenhout maakt waarom het vaak wordt gebruikt voor meubelen.

Wij werken met  kamergedroogd frans eikenhout (13%) en windgedroogd inlands eikenhout. Doordat het hout kamergedroogd is, is het ook zeer geschikt om binnen te gebruiken.   

Houtdecoraties in de maak

×